De beste black friday energiedeals 2020

Tijdens de Black Friday week pakken energieleveranciers extra uit met energie aanbiedingen. Dit jaar kan je speciale Black Friday deals scoren bij Vattenfall, Energiedirect en Budget Energie. Maar welke leverancier biedt de beste deal?

De Black Friday energiedeals 2020

Er zijn dit jaar vier speciale Black Friday deals te scoren. Bekijk de energiedeals:

Leverancier Contractduur Aanbieding
Energiedirect 1 jaar Tot € 225,- korting Bekijk
Budget Energie 1 jaar € 100,- korting + Google Nest Audio Bekijk
Vattenfall 1 jaar Gratis Coolblue cadeaukaart t.w.v. € 300,- Bekijk
Vattenfall 1 jaar Gratis Nintendo Switch console t.w.v. € 339,- Bekijk

Vattenfall komt dit jaar met twee Black Friday aanbiedingen om uit te kiezen. Zo krijg je bij Vattenfall gratis de Nintendo Switch t.w.v. € 339,- of een Coolblue cadeaukaart t.w.v. € 300,-. Dit zijn op dit moment één van de hoogste cadeauwaardes bij een 1-jarig gas en stroom contract.

Maar ben je meer op zoek naar een energieleverancier met hoge korting? Dan biedt Energiedirect op dit moment tot € 225,- cashback bij een jaarcontract. Deze cashback kan afhankelijk van jouw postcodegebied ook € 100 cashbackkorting zijn. Dus heb je geluk? Dan ontvang je de hoogste cashback aanbieding van deze week.

Wil je graag een Black Friday energiedeal met cadeau én lage tarieven? Dan raden we aan om voor de Black Friday deal van Budget Energie te gaan. Je ontvangt dan € 100 cashback én een gratis Google Nest Audio t.w.v. € 100,-.

Bekijk meer energie deals

Naast de Black Friday deals lopen er momenteel extra veel energie aanbiedingen vanwege het energieoverstapseizoen. In deze periode pakken energieleveranciers extra uit met nieuwe aanbiedingen en hogere cashbackkortingen.

Vooral de hoge cashbackkortingen zijn goede deals om gebruik van te maken. De hoogste cashbackkortingen zijn deze week minstens € 200,-. Dit zijn erg hoge cashbacks in vergelijking met andere weken in het jaar, waar het gemiddelde eerder tussen de € 100 en € 150,- ligt.

Bekijk de energieleveranciers met de hoogste cashbackkortingen voor een 1-jarig gas en stroom contract:

Leverancier Contractduur Cashback
Oxxio 1 jaar € 205,- cashback Bekijk
Vattenfall 1 jaar € 200,- cashback Bekijk
Vandebron 1 jaar € 200,- cashback Bekijk

Vind de beste energiedeal voor jou met de postcodecheck:

  • 1. Vul je postcode en huisnummer in.
  • 2. Vul je verbruik in of maak een schatting met onze hulp.
  • 3. Pas de filters aan naar jouw wensen.
  • 4. Kies de energieleverancier die het beste bij jou past.