Eerlijk en transparant vergelijken

Over ons

Eerlijk, transparant en onafhankelijk energie vergelijken sinds 2012

Wij van welke energieleverancier zijn een groep internet enthousiastelingen met jarenlange ervaring binnen de Nederlandse energiemarkt. Alle ins en outs van energiecontracten zijn ons niet vreemd en deze kennis willen we graag met je delen. Want wij begrijpen dat energiecontracten niet voor iedereen gesneden koek zijn. Daarom startte we deze website enkele jaren geleden met de missie om energie vergelijken voor iedereen toegankelijk te maken.

10+ jaar ervaring
Overzichtelijk en snel
Up to date
Over ons logo

Overstappen ieder bespaart je veel geld

Als experts op de energie markt weten we dat tijdig overstappen je veel geld kan besparen. Wist je dat je ongeveer 300 euro per jaar kunt besparen door ieder jaar over te stappen? Wat je daar allemaal mee kunt doen!

Maak daarbij slim gebruik van van 1-jarige energiecontracten. Daarbij geven energieleverancier hoge welkomstkortingen en cashback. Zo stap je ieder jaar in op de hoogste kortingen.

Met onze energievergelijker check je eenvoudig welke energieleverancier het goedkoopst is op basis van je postcode en energieverbruik.

Kies je voor een energiecontract van 2,3 of 5 jaar, dan loop je het risico een overstapboete aan je leverancier te moeten betalen wanneer je voor het einde van je contract wil overstappen.

Algemene contactgegevens

Heb je vragen over de energieleveranciers, of vragen over de energieproducten op onze website? Neem dan gerust contact met ons op.

Welkeenergieleverancier.nl is onderdeel van Vergelijkgroep B.V. Specialist in onafhankelijke vergelijkingswebsites.

Bezoek- en postadres:

  • Vergelijkgroep B.V. t.a.v. welkeenergieleverancier.nl
  • Brigrittenstraat 22
  • 3512KM, Utrecht
  • Nederland

  • Telefoon: 030 207 2121 (lokaal tarief)
  • E-Mail: Stuur ons een mail
  • KVK: 66000041