Voordeligste energieleverancier award

Welke energieleverancier is het voordeligst

Momenteel is een vast contract voordeliger dan variabel

Welke energieleverancier het voordeligste is ligt eraan wat voor energie type u zoekt. Op deze pagina vind je de meest voordeligste energieaanbieders voor alleen stroom, stroom & gas, en daarbij zowel met een vast tarief als een variabel tarief. Weet je niet of je vast of variabel tarief wilt? Kijk dan bij ‘welke energieleverancier is het goedkoopst‘, hierbij hebben wij de keuze voor je gemaakt.

14 dagen bedenktijd
tot 200 euro korting
Overstapservice

Voordeligste energieleverancier gas & stroom

Welke energieleverancier het voordeligst is ligt aan je energieverbruik. Bij energieleveranciers waarbij de gasprijs hoger ligt en de elektriciteitsprijs lager dan bij andere leveranciers, kan bij een hoog elektriciteitsverbruik voordeliger zijn. Aan de andere kant is het zo dat andere leveranciers bij een hoger gasverbruik voor jou het voordeligst zijn. Je kunt hieronder je energie verbruik invullen en je postcode doorgeven. De postcode is nodig voor het berekenen van de gasprijs. Deze is namelijk per regio verschillend, in Groningen (gasregio 4) is de gasprijs het laagst.

Voordeligste energieleverancier alleen stroom / elektriciteit

Maak je gebruik van stadsverwarming of zitten de stookkosten bij je woning inbegrepen, dan kan je bij je gasverbruik ‘0’ invullen. Op deze manier krijg je alleen de stroom contracten te zien.