Goedkoopste energieleverancier award

Welke energieleverancier is het goedkoopst?

Nuon – is het goedkoopst bij 1 jaar vast voor stroom & gas

Ondanks dat de variabele energietarieven slechts twee keer per jaar wijzigen kunnen energieaanbieders de vaste energietarieven en hun actievoorwaarden wekelijks aanpassen. Daardoor kan het zo zijn dat er iedere week een andere energieleverancier het goedkoopst is.

14 dagen bedenktijd
tot wel €300,- korting
Overstapservice
Beste energie aanbieding

Welke energieleverancier het goedkoopst is bij 1 jaar vast voor stroom & gas

Welke energieleverancier het goedkoopst is ligt aan een aantal factoren. Zo spelen de energietarieven per kWh en per m3 gas een grote rol. Daarnaast betaal je vaste leveringskosten per product, ook wel het vastrecht genoemd.

Sommige energieleveranciers hebben lagere vaste leveringskosten met hogere energietarieven en andersom. Het hangt dus van je verbruik af wie de goedkoopste energieleverancier is voor jou.

Momenteel is Nuon de goedkoopste in 2018 bij een 1 jaar contract voor stroom & gas. Bij dit energie contract krijg je een mooie welkomstkorting van €250,- in combinatie met een laag vastrecht en lage energietarieven.

Over Nuon

Nuon behoort tot de grootste energieleveranciers van Nederland. Nuon levert stroom & gas aan ruim 2 miljoen huishoudens. Ondanks dat Nuon zelf al wind, water en windenergie opwekt en op een groene missie, wil de energieleverancier binnen één generatie uitsluitend fossielvrije energie leveren aan alle huishoudens. Dan praten we niet meer over grijze energie.

Wil je naast het goedkoopste gas & stroom ook elektrisch rijden? Nuon levert laadpalen voor consumenten tegen een gunstige aankoopprijs. Zo rijdt je ook nog eens super voordelig in je elektrische auto. Sluit je nu een contract af bij Nuon, dan krijg je maar liefst € 250,- korting op je jaarrekening.


Energiekosten 1 jaar contract
2500 kWh
€ 610,65
1000 m3
€ 772,89
3 x 25A
€ 392,81
Vermindering Energiebelasting
- 373,33
Kortingsactie
- 250,00
Jaarbedrag
1.153,02
Geschatte maandbedrag
96,09
Bereken jouw deal

Alternatieve goedkoopste energieleveranciers

Ben je al klant bij Nuon en kun je geen gebruik maken van een korting als bestaande klant? Dan raden we je aan om een alternatief voor Nuon te zoeken met behulp van onze energievergelijker. Energieleveranciers geven nieuwe klanten wél korting en bestaande klanten in veel gevallen niet, en dat vinden wij zonde.

Kies bij voorkeur voor een 1-jarig contract voor stroom & gas. Zo kun je ieder jaar opnieuw energie vergelijken en ontdekken welke energieleverancier het goedkoopst is voor jouw huishouden.

Eenvoudig overstappen naar de goedkoopste leverancier

Kiezen voor de goedkoopste energieleverancier is altijd een verstandige keuze. Zo blijven je maandelijkse vaste energiekosten het laagst. Je voordeel kan bovendien al snel oplopen tot ruim €300,- per jaar.

De verschillen in kosten tussen 1-jarige energiecontracten en variabele contracten kunnen flink oplopen. Omdat energieleveranciers geen kortingen aanbieden bij variabele contracten is het voordeliger om een 1 jaar vast voor stroom & gas contract te kiezen met een hoge welkomstkorting.

Maak je liever een bewuste duurzame keuze voor groene stroom in plaats van grijze stroom? Vergelijk dan de groenste energieleveranciers van Nederland.

Na het aanmelden bij je nieuwe energieleverancier heb je altijd standaard 14 dagen bedenktijd om het contract te annuleren.

Overstappen is zeer eenvoudig. Je huidige en nieuwe energieleverancier regelen onderling dat je oude energiecontract wordt opgezegd en naadloos overgaat in je nieuwe contract. Zo hoef je je geen zorgen maken en kom je nooit met een dubbele energierekening te zitten.

Energiedeal Nuon

€ 0,22746 per kWh
€ 0,72189 per kWh
€ 250,- korting