De beste energie aanbieding award

Welke energieleverancier heeft de beste aanbiedingen?

Essent – 1 jaar gas en stroom met Bol.com kadobon

De beste energie aanbieding van dit moment is te vinden bij energieleverancier Essent. Bij deze leverancier krijg je nu een Bol.com kadobon t.w.v. maar liefst € 150,- geheel gratis als je een nieuwe klant bent en een contract voor gas en stroom afsluit met een looptijd van 1 jaar tegen vaste energietarieven.

14 dagen bedenktijd
Bol.com bon
Overstapservice
Beste energie aanbieding

Actievoorwaarden

Om deel te nemen aan deze actie van Essent dien je klant te worden en zowel gas als stroom af te nemen bij een 1-jarig contract met vaste energietarieve gedurende de gehele looptijd van je contract.

De Bol.com kadobon ontvang je binnen 9 weken na je aanmelding. De 9 weken gaan in nadat de 14 dagen bedenktijd voorbij zijn en je definitief bent overgestapt. Je ontvangt de kadobon via de post, hier hoef jij verder niets voor te doen.

Gebruik maken van de kadobon

Je krijgt de kadobon t.w.v. 150 euro via de post thuisbezorgd. Zodra je deze ontvangen hebt kan je de bon gebruiken in de webshop van Bol.com. Bol.com heeft meer dan 15 miljoen artikelen in haar assortiment. Dus shoppen maar!

Goed om te weten: je hoeft de kadobon niet in éen keer te besteden. Je kunt de kaart meerdere malen gebruiken tot het saldo op is.


Essent 1 jaar vast met gratis Bol.com kaart t.w.v. € 150,-
2500 kWh
€ 523,63
1000 m3
€ 737,10
Netbeheer
€ 400,89
Vermindering Energiebelasting
- 527,17
Kado
Gratis Bol.com kaart t.w.v. € 150,-
Jaarbedrag
1.278,21
Geschatte maandbedrag
106,52
Bereken jouw deal

Klant ervaringen Essent

Ervaringen van klanten bij hun energieleverancier nemen wij altijd mee bij het beoordelen van de energieleveranciers. Hier lees je wat andere Essent klanten over hun leverancier te zeggen hebben:

Hanne
Zoetermeer, NL

Ik ben in het verleden wel eens eerder klant geweest bij Essent. Ik was altijd wel tevreden, maar ben destijds overgestapt vanwege mijn verhuizing. Nu ben ik opnieuw na jaren klant geworden en ben nog steeds tevreden. Alleen heb ik met mijn online account wel eens problemen gehad, maar dat werd gauw verholpen.

Ronald
Putten, NL

Ik kies eigenlijk altijd voor één van de grotere energieleveranciers. Dat voelt gewoon het prettigst. Zij zijn er al het langst en hebben de meeste ervaring. Ik ben een half jaar geleden overgestapt van Nuon naar Essent en dat ging zeer makkelijk. Essent regelde namelijk alles.

Top 3 alternatieve energie aanbiedingen

Mocht je al klant zijn van Essent, dan zijn er nog meer mogelijkheden om te profiteren van mooie energie aanbiedingen. We hebben drie alternatieve energie aanbiedingen voor je op een rij gezet. Bij deze energieleveranciers krijg je een welkomstkorting, cashback of gratis kado bij een energie contract. Het volledige overzicht van alle aanbiedingen met een cadeau vind je in onze energievergelijker door simpelweg ‘aanbiedingen met cadeau’ aan te vinken.


Vattenfall Nuon Energiecadeau XL
2500 kWh
€ 547,83
1000 m3
€ 751,98
Netbeheer
€ 400,89
Vermindering Energiebelasting
- 527,17
Kado
Cadeau t.w.v. € 250 tot € 350
Jaarbedrag
1.317,27
Geschatte maandbedrag
109,77
Bereken jouw deal

Eenvoudig overstappen naar Essent

Kies je voor de Essent Bol.com kadobon? Dan ben je daarbij verzekerd van gratis overstapservice. Dit houdt in dat Essent de overstap voor je regelt en je bovendien 14 dagen bedenktijd hebt.

Zodra de 14 dagen bedenktijd verstreken zijn ben je definitief aangemeld bij Essent. Essent regelt dat je oude contract wordt opgezegd en en dat je nieuwe contract ingaat op de afgesproken datum.

Het is ook mogelijk om in combinatie met deze energie aanbieding een spoedaanvraag te doen. Dit kan soms nodig zijn als je net verhuisd bent en je een brief binnenkrijgt van de netbeheerder dat er geen energieleverancier bekend is op je adres. Je zult in dat geval per direct een leverancier moeten kiezen.

Zodra Essent begint met het leveren van gas en stroom dien je de meterstanden door te geven. Na het doorgeven van de meterstanden ben je compleet overgestapt naar Essent en kun je binnen enkele weken je Bol.com kadobon in je brievenbus verwachten.

Energiedeal Essent

€ 0,222010 per kWh
€ 0,717550 per m3
€ 15000,- kadobon