De energieleverancier met beste kwaliteit award

Welke energieleverancier biedt de beste service

Nuon – klantacties en service staan centraal

Als je op zoek bent naar een energieleverancier die net een stapje extra voor je zet, dan ben je aan het juiste adres bij Nuon. Bij deze energieleverancier maak je iedere maand automatisch kans op leuke prijzen en krijg je korting op dagjes uit. Nuon wekt tevens duurzame energie op uit wind en water van Nederlandse bodem.

Gratis bespaartips en energieadvies
Weekend weg t.w.v. € 140,-
Overstapservice
Beste energieleverancier op basis van service

Uitgebreide service

De klantenservice van Nuon is zeer uitgebreid en biedt je verschillende mogelijkheden tot contact. Bovendien betaal je geen extra kosten voor de klantenservice.

Telefonische klantenservice
Online chatservice
Mail
Facebook
Twitter
Forum

Een bijkomend voordeel van Nuon is dat deze energieleverancier naar je persoonlijke situatie kijkt. Mocht daarin iets veranderen, zoals werkeloosheid, dan zal Nuon met je meedenken over een oplossing voor betalingen.

Nuon geeft je overigens op tijd een seintje mocht de jaarafrekening hoger uitvallen dan het termijnbedrag dat je betaalt. Zo kan je tijdig het bedrag aanpassen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Voordelen als klant

Klant zijn van Nuon heeft zo zijn voordelen. Zo biedt Nuon vele bespaartips en krijg je zelfs een gratis persoonlijk energieadvies. Als je langer dan 1 jaar klant bent van Nuon kan je een videocall inplannen met een energie bespaaradviseur van Nuon. Deze kijkt dan mee in je woning en geeft aan op welke onderdelen jij energie kan besparen.

Nuon App voor grip op energieverbruik
Gratis bespaartips
Grootste groene stroomleverancier van Nederland
Spaaracties voor unieke cadeaus
Hoge kortingsacties
14 dagen bedenktijd


Energiekosten 1 jaar contract
2500 kWh
€ 610,65
1000 m3
€ 772,89
3 x 25A
€ 392,81
Vermindering Energiebelasting
- 373,33
Kado
Weekend weg t.w.v. € 140,-
Jaarbedrag
1.403,02
Geschatte maandbedrag
116,92
Bereken jouw deal

Klant ervaringen Nuon

Ervaringen van klanten bij hun energieleverancier nemen wij altijd mee bij het beoordelen van de energieleveranciers. Hier lees je wat andere Nuon klanten over hun leverancier te zeggen hebben:

Joya
Duivendrecht, NL

Net een jaarcontract afgesloten voor gas en elektriciteit. Uw medewerker was zeer klantvriendelijk. De voorlichting heel duidelijk. Ik kon met al mijn vragen terecht. Top service, Nuon!

Nicole
Doetinchem, NL

Wilde overstappen van variabel naar vast. Maar ben een digibeet. Kreeg ontzettend aardig meisje aan de lijn die mij stap voor stap hielp, zodat ik mee kon kijken op de tablet. Fijn zulke hulp.

Brandon
Dronten, NL

Duidelijke informatie via SMS gehad over stroom storingen in mijn regio (ik wist het eerder dan mijn vrouw dat er een stroom storing was). Dus alles was prima up-to-date en duidelijk vertelt!!!

Henk
Soest, NL

Door toestemming te geven om mijn slimme meter ieder kwartier af te lezen en de gedetailleerde diagrammen, heb ik nu veel meer inzicht in het dagelijks gebruik. Ook SolarEdge voor mijn zonnepanelen heeft hier toe bijgedragen. Ik kijk hier dagelijks naar.

Eenvoudig overstappen naar Nuon

Kies je voor Nuon, dan ben je verzekerd van de gratis overstapservice. Dit houdt in dat je na je aanmelding 14 dagen bedenktijd hebt.

Zodra de 14 dagen bedenktijd verstreken is ben je officieel aangemeld bij Nuon. Nuon regelt dat je oude contract opgezegd wordt en dat je nieuwe contract ingaat op de afgesproken datum.

Het is tevens mogelijk om bij Nuon een spoedaanvraag te doen. Dit kan soms nodig zijn als je verhuisd bent en je een brief ontvangt van de netbeheerder dat er geen energieleverancier bekend is op je adres. Je zult dan per direct een leverancier moet kiezen.

Zodra Nuon begint met het leveren van gas en stroom dien je de meterstanden door te geven. Na het doorgeven van de meterstanden ben je compleet overgestapt naar Nuon.

Energiedeal Nuon

€ 0,22746 per kWh
€ 0,72189 per m3
€ 250,- korting